HERROEPINGRECHT

 

Opname

U heeft het recht binnen veertien dagen te annuleren zonder opgaaf van reden dit contract. De wachttijd is veertien dagen na de datum waarop u hebt gemaakt, of een vertegenwoordiger van uw derde die niet de vervoerder, het bezit van de goederen of heeft.
Om uw recht op annulering uitoefenen moet u ons te informeren door middel van een duidelijke verklaring (bijv. verzonden per post, fax of e-mail) van uw besluit tot intrekking van dit contract. U kunt zeker gebruik maken van de bijgevoegde modelformulier voor herroeping die niet verplicht is, echter.
Om de intrekking periode te observeren is het voldoende voor u om het bericht over het herroepingsrecht te verzenden voordat de intrekking deadline.

: De herroeping moet worden gericht aan

Kingworx GmbH
Bedrijf voor de handel en het gebruik van rechten en goederen
Industriestr. 2
D-66280 Sulzbach
Duitsland
Fax: +49 (0) 681 - 948 948 97
Telefoon: +49 (0) 681 - 965 900 22
E-mail: info@tapijt-centrum.nl

Gevolgen van herroeping

Als u zich terugtrekt uit dit contract bieden wij u alle betalingen die we van u hebben ontvangen, inclusief verzendkosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat je een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering hebben gekozen hebben), en moet onmiddellijk worden terugbetaald uiterlijk binnen veertien dagen na de datum waarop de kennisgeving is ontvangen via uw opzegging van deze overeenkomst met ons. Voor deze terugbetaling, gebruiken we dezelfde methode van betaling die u hebt gebruikt voor de initiële transactie, tenzij u uitdrukkelijk anders is overeengekomen; in elk geval u in rekening gebracht vergoedingen voor deze terugbetaling.

We zullen de goederen vanaf het moment dat u afleveradres vermeld. Je moet de reguliere kosten van de terugkeer dragen indien de geleverde goederen besteld en komt overeen met de prijs van de geretourneerde goederen niet hoger is dan een bedrag van € 100 of als u tegen een hogere prijs het ding op het moment van de intrekking nog de terugkeer of een hebben zorg contractueel overeengekomen gedeeltelijke betaling. Anders de terugkeer is gratis voor u. U hoeft alleen te betalen voor de waardevermindering van de goederen, indien de verslechtering van de waarde is te wijten aan een niet noodzakelijk om van de aard, de kenmerken en het functioneren van de goederen te maken met jou.

Het recht is niet van toepassing op overeenkomsten op afstand
- De levering van goederen die worden geproduceerd volgens specificaties van de klant of
- Zijn duidelijk afgestemd op persoonlijke behoeften of
- Welke zijn niet geschikt vanwege hun aandoening voor een terugkeer of
- Kan snel kunnen bederven of
- Wiens vervaldatum is overschreden,
- De levering van audio-en video-opnamen of software indien de geleverde gegevens maatschappijen zijn ontsloten door de consument of
- De levering van kranten en tijdschriften, tenzij de consument heeft zijn contract telefoon gegeven.

Einde van de annulering.

 


U kunt de volgende modelformulier voor herroeping gebruiken voor de intrekking,
maar dit is niet verplicht. U kunt ook informeel gebruik maken van uw eigen unieke tekst van het duidelijk, dat zij zich terugtrekken uit de aankoop. Gelieve indien mogelijk met vermelding van de factuur of ordernummer.
Als ze willen het modelformulier voor herroeping gebruiken kopieer de tekst in een e-mail naar info@tapijt-centrum.nl of een brief en in de benodigde informatie uit te vullen.


De wetgever is in bijlage 2 van artikel 246a § 1, paragraaf 2, zin 1 nummer 1 en § 2, paragraaf 2, punt 2 wetsontwerp, het volgende model voor herroeping beschikbaar:

Modelformulier voor herroeping

(Als u het contract te annuleren, vul dan dit formulier in en stuur het terug.)

• Bij Kingworx GmbH voor de handel en het gebruik van rechten en goederen, Industriestr. 2, 66280 Sulzbach , info@tapijt-centrum.nl, +49 (0) 681 - 965 900 22, +49 (0) 681 - 948 948 97:

• Hierbij annuleren de door mij (*) gesloten contract voor de aankoop van de volgende producten (*) / levering van de volgende diensten (*)

• Benoemd op (*) / ontvangen op (*)

• de / naam consument (en)

• het adres van de persoon / consument (en)

• de / consumenten Signature (s) (met bericht op papier)

• Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.


Verder
[X]
Voor snelle antwoorden, bent u van harte
welkom om onze klantendienst
op het volgende telefoonnummer contact opnemen met:
+49 681 - 965 900 22
Op werkdagen tussen 10:00 uur en 16:00 uur
E-Mail: info@tapijt-centrum.nl
»  Contactformulier