Levertijden en levering

 

Informatie over levertijden.

Als u bij ons bestelt onder een bestelling van meerdere items, zijn onderworpen aan verschillende levertijden, we de goederen verzenden in een gemeenschappelijke missie, tenzij wij anders met u zijn overeengekomen. In dit geval wordt voor de gehele zending de leveringstermijn die geldt voor de artikelen in uw bestelling met de langste levertijd.

 

Informatie aan de leveringsdatum te berekenen

De deadline voor de levering begint bij voorafbetaling op de dag na de betalingsopdracht aan de betalende bank of voor andere betalingen op de dag te lopen na de sluiting en eindigt met het verstrijken van de laatste dag van de periode.

Valt op een zaterdag, zondag of een feestdag levering nationaal erkende, de laatste dag van de periode, zoals gebeurt, de volgende werkdag op de plaats van een dergelijke dag.

 

Aangenomen wordt dat het afleveradres correct is en leverbaar. De levering moet worden gewaarborgd, dat wil zeggen, iemand kan het pakket te nemen op het afleveradres ook.

Door onbestelbare pakket, omdat bijvoorbeeld, de expediteur kon niet leveren, omdat de klant niet aanwezig is, zal de levertijd worden uitgesteld, afhankelijk van hoe de klant kan worden bereikt of een nieuwe leverdatum kan worden overeengekomen.


Verder
[X]
Voor snelle antwoorden, bent u van harte
welkom om onze klantendienst
op het volgende telefoonnummer contact opnemen met:
+49 681 - 965 900 22
Op werkdagen tussen 10:00 uur en 16:00 uur
E-Mail: info@tapijt-centrum.nl
»  Contactformulier